Amber Van Asch     -    Psycholoog


Je kan terecht bij mij met allerhande klachten. Hier kan je je verhaal doen en wordt naar je geluisterd. Samen kunnen we zoeken naar het juiste ritme en de weg die aansluit bij wat jij nodig hebt. Voorbeelden van mogelijke thema’s zijn:

- depressieve/angstige gevoelens
- tekort aan motivatie, even vastzitten in je leven
- geen rust vinden en vaak gestresseerd zijn
- trauma of dingen moeilijk kunnen verwerken
- overgevoeligheid
- eenzaamheid
- seksualiteit
- en alle andere dingen die jou blokkeren in je leven.


Afspraak inplannen: via de online agenda of via eb.dirtsa-idem@hcsanav.rebmaWie ben ik? Een klinisch psychologe die momenteel een opleiding volgt tot systeem-, relatie-, en gezinstherapeute. Ik heb altijd al interesse gehad in coachingsprincipes en alles wat te maken heeft met mindfullness en algemene gezondheid. De aanpak die gebruikt zal worden in therapie hangt af van wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Voor wat? Alles wat jou dwarszit of beperkt kan hier besproken worden. Voor mij is de volledige context zeer belangrijk in therapie. We kunnen samen de focus leggen op jezelf, maar ook je netwerk, gewoontes, levensdoelen, en gezondheid kunnen bekeken worden. Het doel is om jou inzicht, handvaten en ondersteuning te bieden in de dingen die het jou lastig maken.

Voor wie? Jongeren (16+) tot en met ouderen kunnen bij mij terecht.

Hoe aanmelden? Je kan een afspraak inplannen via de online agenda of mij contacteren op het e-mailadres:

eb.dirtsa-idem@hcsanav.rebma .   Hierna plannen we een eerste gesprek in waar we kennis maken en al eens een blik werpen op wat voor jou belangrijk is om te bespreken/aan te pakken in therapie. Als er een klik is, plannen we verdere afspraken in afhankelijk van je noden.

Betaling? Een sessie kost je 65 euro voor ongeveer 50 minuten gesprek en 75 euro voor koppelgesprekken. 

Deze betaal je ter plekke cash of via payconic. Je kan kosteloos annuleren tot 24u voor aanvang. Bij laattijdige annulering wordt de sessie aangerekend.